ANDRE ARRAGEMENTER 2024Har du et arrangement, som vi skal afholde eller vil du hjælpe med at afholde fx en hyggelig sammenkost, så tøv ikke med at kontakt os. 


Vi har bl.a. lave gårture med madpakker, familiedage med aktiviteter for hele familien, svømmehalsture. Det er kun fantasien, som sætter grænser for hvad vi skal finde på.


Spanieldag

Vi gentager sidste års succes med en Spanieldag. I år er det en fælles gåtur i Hammer Bakker. Derudover er det muligt at se et schweissspor. Der vil blive serveret kaffe, saftevand og kage.

Det er gratis at deltage, men vi vil gerne at I tilmelder jer, så der er kaffe og kage til alle.


Mødested: Hammer Bakker, P-pladsen Gennem Bakkerne/Skeldalsvej, 9310 Vodskov


Tilmeding til d. 17. August kl. 11.00

Trimmekursus 

Hverdagstrim af spaniels. Vi gennemgår de forskellige teknikker ved trimning - negleklipning - ørerensning osv. Derefter forsøger man sig på egen hund med kyndig vejledning hele vejen igennem.

For at få mest muligt ud af kurset, skal du møde med en hund, der er filterfri og nyvasket.

Medbring hund, trimmebord og det trimmegrej, du selv har. Der vil være mulighed for at låne maskine, sakse osv. såfremt du ikke selv har.


Tilmeld jer her til lørdag d. 31. august


Tilmeldingsfrist d 27. augustSvømmedag ved Vandhunden i Mou

Kom med til en hyggelig dag, hvor hundene på skift er i vandet og vi hygger imens med at se hundene svømme. Har du 1 hund med er der 15 min svømmetid og har du 2 hunde tilmeldt har de sammen 1/2 time.

Vi mødes hos Vandhunden i Mou, Kærsholmvej 31, 9280 Storvorde kl 9.30 og første hund går i vandet 9.45. Der kommer program for hvornår de enkelte hunde ca skal i vandet.

Tilmelding er bindende, da der skal afregnes til Vandhunden. Hvis din hund er i løbetid, har sår eller er syg må den ikke komme i svømmehallen.


Tilmeld jer her til d. 21. september


Tilmeldingsfrist 5. septemberUønsket adfærd hos din hund

Kom til et spændende foredrag om hundens adfærd ved Louise Hvidbjerg

d. 4. November kl. 19-21, sted kommer senere.


Tilmeld jer her til d. 4. November